Wszystkich DUŻYCH PRODUCENTÓW
Babki i Kiszki Ziemniaczanej zapraszamy do wzięcia udziału w „XVIII MISTRZOSTWACH ŚWIATA W PIECZENIU KISZKI I BABKI ZIEMNIACZANEJ DLA KATEGORII DUŻYCH PRODUCENTÓW –
UROCZYSKO – 05.06.2016
REGULAMIN
1. Do celów konkursowych uczestnicy dostarczają po ok. 10 kg. wyrobu
2. Organizatorzy przygotowują tacki degustacyjne z próbek wszystkich wyrobów o łącznej masie ok. 200-250 g.
3. Cenę takich tacek degustacyjnych ustala się na 5 zł.
4. Organizator przygotowuje chorągiewki z kodami, którymi zostaną oznaczone próbki wyrobów
5. Do zakupionej tacki degustacyjnej dołączony będzie kupon konkursowy na którym konsumenci będą odznaczali najlepsze wyroby
6. Liczenie głosów oddanych na poszczególne wyroby odbędzie się komisyjnie
7. Pośród złożonych kuponów losuje się jeden, którego właściciel otrzyma pamiątkową nagrodę
8. Uczestnicy konkursu wnoszą opłatę organizacyjną w kwocie 150 zł netto
9. Zwycięscy otrzymują puchar lub inną formę nagrody oraz dyplom Mistrza Świata w danej kategorii na rok 2016
Zapraszamy!